Chauffeur met C-rijbewijs

Solliciteer nu

Chauffeur met C-rijbewijs

Oproepbasis • BUDEL 

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van hoogwaardige touchscreens en devices aan onze onderwijs klanten. Onze installatie teams opereren op scholen in Nederland, België en  Duitsland. Ter ondersteuning van onze logistieke operaties zijn wij op zoek naar een flexibele en ervaren chauffeur met een C-rijbewijs. Wil jij je bijdrage leveren aan dit proces?

Reageer dan snel!

Wat ga je doen? 

 • Vervoeren van goederen naar verschillende locaties in Nederland, België en Duitsland.

 • Laden en lossen van de vrachtwagen.

 • Zorgvuldig en veilig omgaan met de lading.

 • Onderhouden van contact met de planning en installatie teams.

 • Naleven van verkeersregels en bedrijfsrichtlijnen.

 • Het uitvoeren van lichte administratieve taken, zoals het bijhouden van een logboek.

Waar ga je werken? 

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van onze installatie teams met de vrachtwagen. Je vervoert touchscreens, devices en onderdelen naar diverse locaties in Nederland, België en Duitsland. Je werkt op oproepbasis, waarbij de werkdagen variëren van 1 tot 3 dagen per week, afhankelijk van de planning en de behoeften.

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Wat vragen wij? 

 • In het bezit van een geldig C-rijbewijs en Code 95.

 • Minimaal 3 tot 5  jaar ervaring als chauffeur.

 • Flexibele beschikbaarheid en bereidheid om op oproepbasis te werken.

 • Zelfstandig en verantwoordelijk kunnen werken.

 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en basiskennis van Duits is een pré.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.