Chief Operating Officer

Solliciteer nu

Chief Operating Officer

FULLTIME • BUDEL 

Wij zijn op zoek naar een dynamische en ervaren Chief Operating Officer (COO) om ons Directieteam te versterken. Als bedrijf streven we naar groei en duurzaamheid, en de COO speelt een cruciale rol in het waarborgen van een soepele en efficiënte uitvoering van operationele activiteiten. We zijn actief in de EdTech-sector, en onze operaties omvatten "snelle" processen inherent aan onze magazijnen en installaties. Je geeft blijk van leiderschap door de teams te motiveren en te sturen, zodat ze de visie van het bedrijf krachtig uitdragen.
Ben jij de lange termijn denker, met een sterk karakter, die wij zoeken? 
Reageer dan snel.

Wat ga je doen? 

  • Je neemt strategische beslissingen en communiceert deze effectief

  • Je bouwt een sterk middenkader om de operationele doelen te behalen
  • Middels jouw Operationele Expertise zorg je voor beheersing van operationele processen
  • Het opstellen en beheren van het operationele budget behoort tot jouw taak, je bewaakt de kosten en identificeert mogelijkheden voor kostenbesparingen
  • Je zorgt voor regelmatige rapporten over de prestaties van operationele activiteiten, je analyseert de gegevens om trends te identificeren en strategische besluitvorming te ondersteunen

Waar ga je werken? 

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Als COO ben je verantwoordelijk voor twee essentiële teams binnen ons bedrijf, namelijk Logistiek en Installatie. Je geeft direct leiding aan twee teammanagers en een ervaren process engineer. Daarnaast heb je een indirecte leiderschapsrol over een team van 48 gemotiveerde professionals. Hierbij zorg je voor de coördinatie en optimalisatie van de operationele activiteiten binnen deze teams.
In de rol van COO ga je samenwerken met andere afdelingen binnen het bedrijf, zoals 
Procurement, Product Management, Sales, Finance en HR. 
Je bent gericht op het behalen van meetbare resultaten en doelen. Je streeft voortdurend naar verbetering van de operationele efficiëntie en je beschikt over sterke analytische vaardigheden om gegevens te interpreteren en beslissingen te onderbouwen. Jouw diepgaande kennis van kwaliteitsnormen (inclusief ISO), supply chain management en logistiek zijn de basis voor deze job. Je bent geduldig en communiceert duidelijk zowel met interne als externe belanghebbenden.

Wat vragen wij? 

  • Afgeronde WO-studie of HBO Technische Bedrijfskunde

  • Minimaal 10 jaar professionele ervaring in een vergelijkbare branche met "snelle" operaties,  technische of supply chain achtergrond
  • Ervaring in Lean Six Sigma, Kaizen of vergelijkbare methodologieën
  • Ervaring op hoger managementniveau
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Uitstekende beheersing van zowel Engels als Nederlands is vereist, kennis van de Duitse taal is een pré

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.