Cloud Administrator

Solliciteer nu

Cloud Administrator

FULLTIME • BUDEL 

Ben jij een gedreven professional met een passie voor Cloud-technologieën? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en bijdragen aan het succes van onze organisatie? Dan is deze functie van Cloud Administrator iets voor jou! We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Cloud Administrator om ons team te versterken.


Wat ga je doen? 

Als Cloud Administrator ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van support- en beheer werkzaamheden binnen ons Cloud platform. De Cloud administrator draagt zorg voor de Cloud omgeving van Prowise en haar klanten. Zodat elke gebruiker elke dag veilig gebruik kan maken van de digitale werkomgeving. Je zult samenwerken met collega's om de stabiliteit, prestaties en veiligheid van onze Cloud-omgeving te waarborgen. Je taken omvatten onder andere:


 • Het opvolgen van incidenten, changes en het proactief monitoren van meldingen om snel te kunnen ingrijpen en eventuele problemen op te lossen.
 • Het tijdig signaleren van verbeterpunten bij onze klanten. Je zorgt ervoor dat klant-verwachtingen worden overtroffen en dat onze dienstverlening blijft evolueren.
 • Medeverantwoordelijk voor het leveren van kwaliteit en het volgen van processen om de betrouwbaarheid van ons Cloud-platform te waarborgen.
 • Het doen van verbetervoorstellen om onze Cloud-omgeving steeds efficiënter en effectiever te maken.
 • Het up-to-date houden van documentatie en rapportage binnen je eigen kennisgebied, zodat collega's gemakkelijk toegang hebben tot relevante informatie. Waar ga je werken? 

Prowise is een toonaangevend en wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 450.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise.

Ons IT team bestaat op dit moment uit 7 gepassioneerde collega’s. Een aantal collega’s werkt voor de interne IT en de andere collega’s werken als engineers die naar diverse scholen binnen Nederland & België gaan om hen te ondersteunen in het onderhouden/beheren van de schoolnetwerken. Je komt te werken in een dynamische organisatie die nationaal én internationaal sterk blijft groeien. 

Wat vragen wij? 

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Cloud Administrator of vergelijkbare functie.

 • Diepgaande kennis van Cloud-technologieën.
 • Uitstekende probleemoplossende en communicatieve vaardigheden.
 • In staat om zelfstandig te werken en tegelijkertijd een teamspeler te zijn.
 • Proactief en resultaatgericht met een sterke focus op klanttevredenheid.
 • Certificeringen voor Google Workspace en/of Microsoft Azure zijn een pré.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.