Copywriter

Solliciteer nu

Copywriter

PARTTIME • BUDEL 

Prowise is een dynamisch bedrijf dat gelooft in de kracht van boeiende content. We streven ernaar onze klanten te voorzien van hoogwaardige en relevante content die hun behoeften en verwachtingen overtreft. Deze professional weet met content te inspireren en conversie te realiseren. Je creëert content voor de vele interne en externe communicatiemiddelen en zet de tone of voice van Prowise om in krachtige internationale resultaatgerichte content.

Is communicatie jouw passie? Lees dan snel verder…

Wat ga je doen? 

  • Bedenken, creëren en implementeren van content met inachtneming van AI-technologieën.
  • Zorgdragen voor een consistente tone-of-voice

  • Bedenken van nieuwe, creatieve ideeën om doelgroepen te bereiken en resultaat te boeken
  • Realiseren van (internationale) PR
  • Bijdragen aan de verbetering van Customer Experience (CX) en verhoging van klantwaardering

Waar ga je werken? 

Ons Marketing Team bestaat uit 4 collega’s met ieder hun eigen specialiteit. Als Copywriter ben je niet alleen een beheerder van content, maar ook een visionair die de kracht van AI begrijpt en toepast. Je werkt enerzijds samen met interne teams, onder andere het internationale Sales Team en Product Management Team en anderzijds met enkele externe partners. 
In het team staat klanttevredenheid en customer experience top of mind. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar creativiteit, innovatie en de integratie van AI worden aangemoedigd om bij te dragen aan het succes van ons bedrijf. 

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Wat vragen wij? 

  • HBO-opleiding in Journalistiek, Communicatie, Multimedia, Marketing of een vergelijkbare opleiding
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol

  • Sterke redactionele vaardigheden en affiniteit met AI-gedreven innovatie, bij voorkeur met prompting ervaring.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het inlevingsvermogen om klantgericht te werken.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.