Service Engineer

Solliciteer nu

Service Engineer

FULLTIME • BUDEL 


Uitdaging en variatie, dat kunnen wij gegarandeerd bieden met deze baan als servicemonteur. Kan jij omgaan met wisselende hard- en softwarematige problemen (touchscreens, personal devices en pc-modules) en ben je altijd op zoek naar een passende oplossing? Dan is dit de vacature waar je op moet reageren! Een baan met veel vrijheid, waar je dagelijks bezig bent met de nieuwste technologische innovaties, en als allerbelangrijkste om onze klanten weer vooruit te helpen!

Interesse? Reageer snel!

Wat ga je doen? 

  • Op locatie verhelpen van hardware en softwarematige storingen.

  • Analyseren, lezen van technische schema’s en documentaties om problemen te verhelpen. 

  • Incidenteel installeren en configureren van software-toepassingen.

  • Storingen zoeken, oplossen en testen welke onderdelen vervangen moeten worden.

  • Bieden van ondersteuning aan andere afdelingen bij grote drukte.

Waar ga je werken? 

Je bent werkzaam in een team van meerdere “techneuten” en je wordt ondersteund door de collega’s op de binnendienst. Aangezien het gros onze klanten verdeeld zitten over heel de Benelux en Duitsland ben je vaak op pad om ter plekke ondersteuning te bieden. Je moet in staat zijn om zelfstandig te kunnen en te willen werken, maar binnen het team sta je er nooit alleen voor. De eerste tijd ga je met jouw buddy op pad om de kneepjes van het vak te leren, na verloop van tijd zul je steeds zelfstandiger aan de slag kunnen en krijg je jouw "eigen" routes met een Prowise-bus.
Je hebt geen moeite met een opdracht in het buitenland. Overnachten in een hotel wanneer het project daarom vraagt is voor jou en je omgeving geen probleem, hiervoor krijg je  uiteraard een mooie compensatie.

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Wat vragen wij? 

  • Een proactieve en servicegerichte instelling om problemen op te lossen én te voorkomen. Je bent pas tevreden wanneer de klant dat ook is.

  • Goede sociale vaardigheden aangezien je dagelijks in contact staat met klanten.

  • Minimaal mbo niveau 3 in een technische richting of je hebt deze ervaring in de praktijk opgedaan.

  • Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt en dat je je kan redden in de Engelse of Duitse taal.

  • In het bezit van een geldig rijbewijs B.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.