Full Stack Developer

Solliciteer nu

Full Stack Developer

FULLTIME • AMSTERDAM 

Ben jij er klaar voor om als Full stack Developer veranderingen aan te brengen in de onderwijsmarkt? Dan is dit je kans! Prowise is een snelgroeiend edtech-bedrijf dat adaptieve leerplatformen ontwikkelt voor het onderwijs wereldwijd. Als team werken we aan innovatieve producten, gebaseerd op AI, machine learning en wetenschappelijke inzichten.

Ben je ambitieus, en wil jij ons komen helpen in onze missie om elk kind vooruit te helpen, dan zijn we op zoek naar jou.

Wat ga je doen? 

  • Ontwikkelen van hoogwaardige code voor een grote verscheidenheid aan onderdelen van onze bestaande en nieuwe applicaties.

  • Werken met een high traffic web applicatie (300.000 gebruikers) met meer dan twee miljard records.

  • Implementatie van nieuwe functionaliteiten ondersteunend aan “Serious Gaming”.

  • Actief deelnemen aan brainstormsessies met de andere teamleden die zowel inhoudelijk als technisch van aard kunnen zijn.

  • Meedenken over de architectuur van onze code. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn dat de code schaalbaar, herbruikbaar en testbaar is.

Waar ga je werken? 

Je gaat werken op ons kantoor in Amsterdam. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Je gaat daar aan de slag binnen ons Development team. We werken volgens de Scrum methodiek in een team met mensen van verschillende disciplines. Voor onze software-ontwikkeling maken we gebruik van Jira en Bitbucket/GitHub.

Het team in Amsterdam was tot voor kort een zelfstandige spin-off van de Universiteit van Amsterdam. Ons succes leidde tot de overname van Oefenweb.nl B.V. door Prowise in 2018, een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker.

We ontwikkelen slimme leerplatformen voor het onderwijs wereldwijd. Als team werken we aan het beste en meest innovatieve product, gebaseerd op AI, machine learning en wetenschappelijke inzichten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot 300.000 gebruikers en hebben we onlangs ons platform op de Engelse en Duitse markt gelanceerd. We blijven onze producten doorontwikkelen om de ervaringen en leerwinst voor onze gebruikers zo optimaal en plezierig mogelijk te maken.

Wat vragen wij? 

  • HBO/WO werk- en denkniveau, inclusief enkele jaren relevante werkervaring

  • Ervaring met tools en technieken zoals Ansible, Vagrant, PHPUnit, Jira, Bitbucket, Jenkins, CI/CD, Javascript en React zijn een pré.

  • Goede analytische vaardigheden in combinatie met goede communicatieve vaardigheden.

  • Leergierigheid om de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment te volgen en toe te passen in onze applicaties.

  • Ervaring met diverse talen en tools zoals PHP MVC, MySQL, Unit testing en Git.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.