Full Stack Developer CRM

Solliciteer nu

Full Stack Developer CRM

FULLTIME • BUDEL 

Bij Prowise streven we ernaar om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren en onze klantinteracties te verbeteren door middel van een krachtig CRM en ERP systeem op maat.
Als Full Stack Developer krijg je de kans om betrokken te zijn bij alle aspecten van de ontwikkeling, van het ontwerp en de architectuur tot de implementatie en het onderhoud van ons CRM en ERP platform. 
Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat zich richt op het ontwikkelen en verbeteren van ons eigen systeem? Ben je gepassioneerd over het bouwen van hoogwaardige software oplossingen en het leveren van een naadloze gebruikerservaring?

Dan zijn we op zoek naar jou! 

Wat ga je doen? 

 • Ontwikkelen van hoogwaardige code voor een grote verscheidenheid aan onderdelen van onze bestaande en nieuwe applicaties voor het Prowise CRM/ERP systeem. Het grootste deel van onze applicatie is geschreven in PHP met behulp van het Laravel framework

 • Meedenken over de architectuur van onze code. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn dat de code schaalbaar, herbruikbaar en (automatisch) getest is
 • Ontwerpen en ontwikkelen van API's en implementatie van nieuwe functionaliteiten
 • Actief deelnemen aan brainstormsessies met de andere teamleden of afdelingen, die zowel functioneel als technisch van aard zijn
 • Werken binnen een multidisciplinair team dat het Scrum framework gebruikt
 • Het ontwerpen en implementeren van nieuwe functies, het beoordelen van door collega's geschreven code en het debuggen en herstellen van fouten

Waar ga je werken? 

In deze rol zul je samenwerken met ons multidisciplinaire team van ontwikkelaars, ontwerpers en stakeholders om de behoeften van onze organisatie te begrijpen en te vertalen naar effectieve technische oplossingen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bouwen van nieuwe functies, het optimaliseren van bestaande functionaliteiten en het waarborgen van de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van ons CRM en ERP systeem.

We zoeken een getalenteerde en gemotiveerde individu met een sterke achtergrond in zowel front-end als back-end ontwikkeling, ervaring met het bouwen van CRM of ERP systemen is een pluspunt maar geen vereiste. Als jij klaar bent voor een uitdagende en lonende carrière bij een innovatief bedrijf, solliciteer dan vandaag nog!

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Wat vragen wij? 

 • HBO (ICT) werk- en denkniveau inclusief enkele jaren relevante werkervaring

 • Ruime ervaring met diverse talen en tools zoals PHP, Javascript, MySQL, Unit testing en Git
 • Ruime ervaring met het framework Laravel en bijbehorende (build) tools
 • Ervaring met frameworks als Symfony, React, Ext-JS of Vue is een Pré
 • Leergierigheid om de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment te volgen en toe te passen in onze applicaties
 • Goede analytische vaardigheden in combinatie met sociaal communicatieve vaardigheden, waarbij naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal een must is

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.