Inside Sales Medewerker

Solliciteer nu

Inside Sales Medewerker

FULLTIME • BUDEL 

Heb jij gevoel voor commercie, ben jij servicegericht en heb je altijd al voor een vooruitstrevende organisatie willen werken met een groot maatschappelijk belang? Dan ben je bij Prowise aan het juiste adres! Kom jij het team versterken met het verwerken van onze klantorders en vind je het leuk om gaandeweg het proces te verbeteren? Wil jij werken in een (snel) groeiende organisatie op het snijvlak van sales, onderwijs en soft- en hardware? Dan is dit je kans!

Interesse? Wacht dan niet langer en stuur ons je sollicitatie! 


Wat ga je doen? 

 • Support leveren aan onze accountmanagers in de buitendienst.
 • Het orderproces bewaken en de klanttevredenheid monitoren.
 • Het opstellen en versturen van offertes en voorstellen aan prospects en klanten, inclusief prijsinformatie.
 • Beantwoorden en afhandelen van vragen en eventuele klachten.
 • Onderhouden van (internationale) klantrelaties.
 • Samenwerken met collega's van de verkoop-, installatie- en logistieke afdeling.


Waar ga je werken? 

Je komt te werken in het hart van het bedrijf, ons Inside Sales team, bestaande uit zes collega’s die dagelijks bezig zijn onze (internationale) klanten en partners zo goed mogelijk te bedienen. Geen dag is hetzelfde en jij bent dé schakel tussen de accountmanagers, de interne organisatie en onze klanten en partners! Binnen het team krijg je veel verantwoordelijkheid, vrijheid en de mogelijkheid om je verder door te ontwikkelen. 

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 


Wat vragen wij? 

 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal is vereist.

 • Een hoge mate van zelfstandigheid.
 • Nauwkeurigheid en accuratesse gericht op de administratieve processen in ons CRM-systeem.
 • Timemanagement-vaardigheden om te zorgen voor efficiënte opvolging van de orders in het proces.
 • Goede klant- en servicegerichte instelling in combinatie met commerciële vaardigheden.
 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding is een vereiste.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.