Installatiemonteur

Solliciteer nu

Installatie-monteur

FULLTIME • BUDEL (Nederland)

Ben jij momenteel werkzaam als monteur of servicemonteur of wil je dit vak graag leren? Dan is deze uitdaging als installatiemonteur bij Prowise zeker interessant voor jou.
Wij bieden ontwikkelmogelijkheden, een mooie job, opleidingsmogelijkheden en afwisselend werk in combinatie met interessante toeslagen! Geen dag is hetzelfde bij ons installatieteam.

Interesse? Laat dan je contactgegevens achter of upload je cv. We komen graag met je in contact!

Wat ga je doen? 

  • Installeren en monteren van touchscreens op diverse locaties in Nederland, België en Duitsland.

  • Demonteren van oude borden / touchscreens.

  • Fysieke ondersteuning bieden bij het laden en lossen van de touchscreens en liften.

  • Samen met het installatieteam het eindproduct controleren op goede staat en werking.

Waar ga je werken? 

Je komt te werken in een team van 40 enthousiaste installatiemonteurs die je gaat ondersteunen op diverse projecten. Jij komt elke dag bij onze klanten (voornamelijk basisscholen) om onze touchscreens te leveren, monteren en installeren.
Zorgvuldigheid, nauwkeurigheid en representativiteit zijn belangrijk.
Je werkweek begint op maandagochtend in Budel en van daaruit ben je meestal van maandag tot en met vrijdag op locatie in Duitsland, België of Nederland. Je overnacht dan in hotels nabij de werklocatie. Voor elke overnachting krijg je een vergoeding van € 100,- bruto per nacht. Ook voor eten en drinken is per dag een maximum bedrag van € 40,- euro vastgesteld.

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Wat vragen wij? 

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur spreek je ook Duits of Engels.

  • Goede communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke instelling.

  • Enig technisch inzicht, ervaring en oog voor detail is gewenst.

  • Flexibele inzetbaarheid en instelling in verband met werkzaamheden op diverse locaties in binnen- en buitenland.

  • In bezit van rijbewijs B, rijbewijs BE is een pré, evenals een VCA-certificaat.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.