Logistiek Coördinator

Solliciteer nu

Logistiek Coördinator

FULLTIME • BUDEL 

Ben jij een organisatietalent met uitstekende communicatieve vaardigheden en een scherp analytisch vermogen? Als Logistiek Coördinator ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van onze logistieke operaties. Je plant en coördineert de levering van de producten, waarbij je rekening houdt met deadlines en transportmogelijkheden. Bij eventuele problemen ben jij de eerste die in actie komt. Je communiceert proactief met interne belanghebbenden om hen op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen en zorgt ervoor dat alle logistieke processen efficiënt en nauwkeurig worden uitgevoerd. Met jouw organisatorische vaardigheden, probleemoplossend vermogen en analytische denkvermogen speel je een cruciale rol in ons team en draag je bij aan het succes van onze logistieke activiteiten.

Interesse? Reageer dan meteen op deze uitdagende functie!

Wat ga je doen? 

 • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor het team Logistiek en jij vervangt de Logistics Manager bij diens afwezigheid

 • Je stuurt en denkt mee met het logistieke team

 • Jij signaleert en rapporteert onregelmatigheden

 • Jij informeert interne belanghebbenden tijdig en correct over relevante ontwikkelingen

 • Jij volgt de procedures voor het correct afhandelen van diverse administratieve taken en eventuele bijbehorende documenten nauwkeurig op

Waar ga je werken? 

Je komt te werken binnen een gepassioneerd team van medewerkers die allen een belangrijke bijdrage leveren aan het totale logistieke proces. Samenwerken maar ook meedenken met je collega’s is een omgangsvorm die wij belangrijk vinden. In deze baan ben je ook verantwoordelijk voor het tijdig en nauwkeurig aanleveren van documenten. Denk aan het opstellen van import- en exportdossiers, inclusief alle benodigde (douane)documentatie.

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Wat vragen wij? 

 • Je hebt een MBO-opleiding in de richting Logistiek (of soortgelijk) afgerond

 • Diverse jaren relevante werkervaring

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 • Ervaring met ERP-, WMS- en CRM-systemen en Spreadsheets is een zeer grote pré

 • Kennis van logistieke processen en douaneprocessen 

 • In overleg ben je  op zaterdag beschikbaar om de zaterdagploeg aan te sturen

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.