Logistiek Medewerker

Solliciteer nu

Logistiek Medewerker

FULLTIME • BUDEL 

Ben jij op zoek naar een allround functie binnen de logistiek? Prowise zoekt een Logistiek Medewerker waar je een belangrijke schakel bent tussen de in- en uitgaande goederenstroom. Ben jij bereid om de mouwen op te stropen en werkzaamheden te verrichten op de heftruck, en ben je ook iemand die de accuratesse heeft om voorraadadministratie in ons CRM-systeem te doen?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Wat ga je doen? 

  • Verzendklaar maken van pakketten, pallets en goederen inclusief administratieve verwerking.

  • Controleren van vrachten, tekenen van vrachtbonnen, vrachten toewijzen aan magazijnlocaties inclusief administratieve verwerking.

  • Draaien van pick- en pakbonnen en het scannen van de producten.

  • Toezien op juistheid en volledigheid van vereiste documentatie bij transport.

  • Verplaatsen van goederen tussen de diverse magazijnen met behulp van de heftruck en de administratieve afhandeling hiervan.

Waar ga je werken? 

Binnen onze afdeling Logistiek werk je samen met zeven enthousiaste collega’s die allemaal verantwoordelijk zijn voor het logistieke proces. Je krijgt veel vrijheid binnen Prowise en we verwachten dat je zelfstandig goed kan functioneren.  Op deze afdeling werken we van 8.00 tot 17.00 uur en één keer per maand doen we een avond-telling tot 20.00 uur. Aangezien Prowise een groeiende organisatie is, liggen er toekomstmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. 

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Wat vragen wij? 

  • Een MBO-niveau, in de richting van transport of logistiek.

  • Je bent bij voorkeur in bezit van een geldig heftruckcertificaat.

  • Voldoende administratieve (pc) vaardigheden en ervaring met een ERP-systeem.

  • Goede beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.