Manager Installatie

Solliciteer nu

Manager Installatie

FULLTIME • BUDEL 

Als coachend leidinggevende zorg jij ervoor dat jouw team van installatiemonteurs optimaal inzetbaar zijn, met plezier naar hun werk gaan en zich blijven ontwikkelen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de belangrijke laatste schakel in het totaalproces: de oplevering van onze touchscreens en mobiele liftsystemen in binnen- en buitenland. Elk project start met een duidelijke verwachting en eindigt met een grondige evaluatie met als uiteindelijk doel de efficiency te verhogen en een zo optimaal mogelijke klantbeleving te realiseren.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen een snelgroeiende internationale en vooral betekenisvolle omgeving? Reageer snel.

Wat ga je doen? 

  • Dagelijkse indirecte aansturing van 40 monteurs en directe aansturing van 4 voormannen.

  • Met regelmaat aansluiten op locatie om te weten wat er speelt bij de klant en bij de collega’s.

  • Coachen van teamleiders en monteurs op teamniveau en sturen op procesverbeteringen. Dit bereik je onder andere door evaluatietrajecten, teambuilding en door trainingsprogramma’s op te stellen en te faciliteren. Dit alles in het kader van continu verbeteren.

  • Voorbereiding treffen voor (grootschalige) installatieprojecten, waaronder de eerste schouw en het maken van een uitvoerend plan.

Waar ga je werken? 

Als manager geef je leiding aan een groeiend team van 4 voormannen en 40 installatie-monteurs. Wekelijks zijn er grote internationale projecten die plaatsvinden in Nederland, België en Duitsland. Vanuit het hoofdkantoor in Budel coördineer je alle werkzaamheden, maar zal je ook met regelmaat op locatie zijn. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, denk hierbij aan het bewaken van de voortgang van project- en planning realisatie en het continu verbeteren van efficiency. Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling planning, afdeling logistiek en onze werkvoorbereider.

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Wat vragen wij? 

  • Een afgeronde (liefst) technische, logistieke of bedrijfskundige HBO opleiding.

  • Een hoge mate van flexibiliteit en bereid zijn tot incidenteel reizen naar het buitenland.

  • Diverse jaren werkervaring in een leidinggevende functie met zowel operationele als strategische verantwoordelijkheden.

  • Ervaring in een groeiende en veranderende omgeving.

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is een grote pré.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.