Moderne Werkplek Specialist

Solliciteer nu

Moderne Werkplek Specialist

FULLTIME • BUDEL 

Prowise is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich toelegt op het leveren van moderne IT-oplossingen voor onze klanten in het onderwijs. We zijn op zoek naar een gedreven Moderne Werkplek Specialist om ons team te versterken. Als Moderne Werkplek Specialist speel je een cruciale rol in het implementeren en beheren van geavanceerde werkplek omgevingen die onze onderwijs-klanten helpen ‘leren’ efficiënter en leuker te maken.

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en bijdragen aan het succes van onze klanten? Dan is deze functie van Moderne Werkplek Specialist iets voor jou! 
 


Wat ga je doen? 

 • Je bent medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van support en beheer werkzaamheden ten behoeve van de continuïteit van een operationele werkplek voor de klant.

 • Het implementeren van geavanceerde werkplek-omgevingen met behulp van de nieuwste technologieën en tools op scholen in Nederland en België.
 • Het beheren van de infrastructuur voor moderne werkplekken, inclusief het oplossen van technische problemen en het bieden van ondersteuning aan eindgebruikers.
 • Het adviseren van klanten over best practices en oplossingen voor het optimaliseren van hun werkplekken.
 • Het blijven volgen van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van moderne werkplek technologieën en deze integreren in onze oplossingen.


Waar ga je werken? 

Prowise is een toonaangevend en wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 450.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise.

Met onze Touchscreens en Full IT dienst “GO” genieten onze klanten van ‘s werelds beste beeld- en geluidskwaliteit hiervoor is natuurlijk ook een goede infrastructuur noodzakelijk. De gebruikte materialen zijn van het allerhoogste niveau en zorgen samen met de zelfontwikkelde hard- en software voor unieke onderwijs- en presentatie mogelijkheden. Ons IT team bestaat op dit moment uit 7 gepassioneerde collega’s. Een aantal collega’s werkt voor de interne IT en de andere collega’s werken als engineers die naar diverse scholen binnen Nederland & België gaan om hen te ondersteunen in het onderhouden/beheren van de schoolnetwerken.

Wat vragen wij? 

Om succesvol te zijn in deze rol, verwachten we dat je voldoet aan de volgende kwalificaties:

 • Minimaal een bacheloropleiding in een relevant vakgebied, zoals IT, informatica of een verwant veld.
 • Aantoonbare ervaring met het ontwerpen en implementeren van moderne werkplek omgevingen.
 • Kennis van Microsoft Azure, Google Workspace, en andere relevante technologieën.

 • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken.
 • Sterke communicatievaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren met klanten en teamleden.
 • Certificeringen voor Modern Desktop Administrator en/of Google Chrome zijn een pluspunt.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.