Netwerk Engineer

Solliciteer nu

Netwerk Engineer

FULLTIME • BUDEL 

Binnen Prowise beheren we voor het overgrote deel van onze GO scholen ook hun netwerk infrastructuur. Als Netwerk Engineer zorg jij dat de inrichting van de patchkasten in orde zijn op de scholen, je zorgt voor een WiFi netwerk dat werkt en je voert vervangingsprojecten uit op de scholen. Wil jij zorgen voor blije leerkrachten zodat zij onbezorgd onderwijs kunnen geven? 

Reageer dan snel.

Wat ga je doen? 

  • Verantwoordelijk samen met je collega's voor de 2e en 3e lijns ondersteuning

  • Je voert changes en firmware updates uit
  • Je beheert en monitort de WAN, LAN, WiFi en firewalls en signaleert afwijkingen
  • Security is de basis waar vanuit je je werk uitvoert
  • Je bent klantverantwoordelijke voor een set van klanten

Waar ga je werken? 

Met onze Touchscreens en Full IT dienst “GO” genieten onze klanten van ‘s werelds beste beeld- en geluidskwaliteit hiervoor is natuurlijk ook een goede infrastructuur noodzakelijk. De gebruikte materialen zijn van het allerhoogste niveau en zorgen samen met de zelfontwikkelde hard- en software voor unieke onderwijs- en presentatie mogelijkheden. Ons IT team bestaat op dit moment uit 7 gepassioneerde collega’s. Een aantal collega’s werkt voor de interne IT en de andere collega’s werken als engineers die naar diverse scholen binnen Nederland & België gaan om hen te ondersteunen in het onderhouden/beheren van de schoolnetwerken.
Jij adviseert jouw scholen met betrekking tot netwerk vraagstukken en je ondersteunt hen door hun volledige netwerk pro-actief te monitoren. Het is een functie met veel verantwoordelijkheid en impact.

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Wat vragen wij? 

  • Afgeronde HBO ICT opleiding / bereid deze te volgen
  • Meer dan grote interesse / ervaring in connectivity landschappen bestaande uit o.a. security, WiFi, switches, routers e.d.

  • Flexibiliteit, storingen zijn niet te plannen
  • Stressbestendig
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Nederlandse en Engelse taal is een must.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.