Partner Manager Nederland

Solliciteer nu

Partner Manager Nederland

FULLTIME • BUDEL (Nederland)

Als Partner Manager Nederland bij Prowise ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons partnernetwerk. Je speelt een cruciale rol in het behalen van omzetdoelstellingen en het opbouwen van sterke relaties met zowel bestaande als nieuwe partners.

Interesse? Lees dan snel verder…

Wat ga je doen? 

 • Onderhouden van de relatie met bestaande partners in Nederland door regelmatige bezoeken, informatiesessies en conference calls, resulterend in een effectieve agenda voor zowel bezoeken als opvolging op kantoor.
 • Bouwen van een dekkend en passend partnernetwerk en behalen van de omzetdoelstellingen door nauwkeurige forecasting en resultaatgerichte monitoring.
 • Het verkrijgen van inzicht in verschillende markten waar onze partners actief zijn, inclusief distributiemodellen, aanbestedingen, concurrentie en belangrijke events.
 • Ontwikkelen van plannen op basis van marktinzichten, ondersteund door desk research, en identificeren en bezoeken van potentiële nieuwe partners of eindklanten in jouw regio..
 • Het bouwen aan de Prowise merknaam samen met de partner door focus op relevante activiteiten zoals beursdeelname, demo's bij eindgebruikers en deelname aan aanbestedingen.


Waar ga je werken? 

Je komt te werken in ons Nederlandse salesteam, bestaande uit negen collega’s die commercieel actief zijn in heel Nederland. Als Partner Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop aan zowel bestaande als nieuwe partners. Daarnaast speel je een sleutelrol in het onderhouden van sterke relaties met partners, waarbij je hen informeert, dirigeert en motiveert om zo nauw mogelijk aan te sluiten bij de missie en visie van Prowise. Je bent een belangrijke schakel in het succes van Prowise op de Nederlandse zakelijke markt (B2B) en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. Ons hoofdkantoor ligt in Budel, elke week ben je een dag op de hoofdvestiging voor een interactieve sales-meeting met jouw collega’s.

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise.


Wat vragen wij? 

 • Bachelordiploma, bij voorkeur in Business, Economie of Marketing en een leergierige instelling om productkennis door zelfstudie op te doen.
 • Ervaring met accountmanagement en bij voorkeur ook met de onderwijsbranche.
 • Sterke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.
 • Gedreven, analytisch vermogen en strategisch denkvermogen.
 • Affiniteit met AV-, hard- en softwareoplossingen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal .

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.