Planner

Solliciteer nu

Planner

FULLTIME • BUDEL 

Zoek je uitdaging, een dagelijkse portie hectiek en dit alles in een internationale werkomgeving? Prowise is op zoek naar een planner waarbij jij het eerste aanspreekpunt bent voor de klant omtrent de installatie gerelateerde bezoeken. Je hebt geen moeite om je aan te passen aan de dagelijkse onvoorziene gebeurtenissen, sterker nog… met jouw positiviteit en oplossingsgerichtheid zie je dit als een uitdaging!

Interesse?  

Wat ga je doen? 

  • Je gaat onze collega installatiemonteurs efficiënt inplannen, zodat zij onze touchscreens kunnen gaan monteren bij onze klanten in het onderwijs in de Benelux en Duitsland

  • Je gaat hotelovernachtingen reserveren en boeken voor onze installatiemonteurs

  • Het planningsproces bewaken, monitoren en inspelen op ad hoc situaties of eventuele problemen

  • Inhuren van containers voor afval op verschillende locaties

  • Signaleren en rapporteren van afwijkingen/knelpunten en het analyseren van deze data zodat we het proces kunnen verbeteren

Waar ga je werken? 

De functie van planner is een gedeelde functie, je werkt nauw samen met twee planning collega’s en onze werkvoorbereider. Mooi om te zien hoe de collega’s zaken van elkaar kunnen overnemen en elkaar helpen op het moment dat het nodig is. 

In de rol van planner stuur je indirect 34 tot 40 installatiemonteurs op pad, die onze touchscreens op de scholen installeren. Je bent flexibel, je hebt geen moeite om je aan te passen aan onvoorziene gebeurtenissen en weet hier gemakkelijk op te anticiperen. 
Het betreft een zelfstandige functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Daarom is het belangrijk dat je een pro-actieve houding hebt en goed kan communiceren. Je hebt regelmatig contact met onze accountmanagers, die jou ook met raad en daad bijstaan.
Het is belangrijk dat je in de functie van planner accuraat bent.
Je vindt het leuk om te bellen met de verschillende scholen om de afspraken te maken voor de installaties. Verder zorg je dat de mailbox dagelijks wordt bijgewerkt en dat de binnenkomende telefoontjes worden aangenomen.
De afdeling planning werkt met een aantal andere afdelingen samen in een kantoortuin. Goed om te weten; de werktijd is van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Wat vragen wij? 

  • Goede communicatieve vaardigheden in combinatie met een klant- en servicegerichte instelling

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal, Engels is een pré

  • Een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 is een vereiste

  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke baan is een pré

  • Stressbestendigheid en een flexibele werkinstelling

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.