Project Manager Operations

Solliciteer nu

Project Manager Operations

FULLTIME • BUDEL 

Als Project Manager Operations binnen onze afdeling Operations speel je een cruciale rol in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, zowel in projectvorm als binnen bedrijfsbrede initiatieven. Je hebt de mogelijkheid om betrokken te worden bij projecten op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Deze rol vereist het vermogen om als projectleider en als teamlid in meerdere projecten tegelijkertijd actief te zijn.

Enthousiast over deze rol? We zien jouw reactie graag tegemoet.


Wat ga je doen? 

 • Vastleggen van de doelstellingen en voorwaarden van het (deel-)project in overleg met de interne opdrachtgever, de projecten zullen zich hoofdzakelijk op logistiek en supply chain richten.
 • Coördineren van de uitvoering, inclusief planning, het samenstellen van projectteams, bewaking van voortgang en rapportage.

 • Uitvoeren van ad-hoc probleemanalyses en -oplossingen, zowel binnen als buiten de lopende projecten.
 • Risicomanagement, beoordeling en minimalisering van risico's binnen het toegewezen werkgebied, ook buiten lopende projecten.
 • Zorgen voor compliance binnen het toegewezen werkgebied/project.
 • Je rapporteert aan de Operations Director.


Waar ga je werken? 

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Als Project Manager Operations heb je de leiding over een toegewezen (deel-) project en houd je je van begin tot einde bezig met de realisatie ervan. De projecten richten zich hoofdzakelijk op logistiek en supply chain. Je bent een functioneel leidinggevende en geeft leiding en sturing aan projectteams. Je anticipeert op behoeften van interne en externe klanten waarbij je hoge prioriteit geeft aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Wat vragen wij? 

 • Minimaal een Bachelor (HBO) opleidingsniveau, bij voorkeur in Logistiek of (technische) Bedrijfskunde
 • Aantoonbare ervaring met projectmatig werken en het leiden van projecten.

 • Kennis van projectmanagement methodes zoals Prince2, Lean, Scrum.
 • Ervaring met systemen, waaronder CRM/ERP en WMS.
 • Brede kennis op het gebied van warehousing, logistieke processen en supply chain.
 • Je hebt affiniteit met verandermanagement en neemt de stakeholders met gemak mee in jouw plannen.
 • Je houdt ervan om structuur aan te brengen waar deze nog niet aangebracht is.
 • Talenkennis: Nederlands en Engels, Duits is een pré.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.