Relatiemanager

Solliciteer nu

Relatiemanager

FULLTIME • Regio Utrecht - Den Bosch 

Prowise is vijftien jaar geleden kleinschalig begonnen en maakt sinds de eerste dag furore in de onderwijswereld. Onze, in Budel ontwikkelde, producten vinden inmiddels hun weg naar klaslokalen over de hele wereld. De organisatie draagt de ambitie en drive om het onderwijs te verbeteren. Als Relatiemanager ga jij hierin een belangrijke bijdrage leveren. Ga je deze uitdaging graag aan en heb jij een goed netwerk binnen het onderwijs en commerciële vaardigheden die jij kan koppelen aan IT binnen het onderwijs? 

Dan zien we jouw cv graag tegemoet!  

Wat ga je doen? 

 • Relatiebeheer en warme acquisitie binnen het onderwijs (scholen en instellingen. Je adviseert over onze hard- en softwareoplossingen.

 • Optreden als gelijkwaardige gesprekspartner voor bovenschoolse ICT’ers en advies verlenen met betrekking tot onze totaaloplossing.

 • Commerciële binnen- en buitendienstactiviteiten in Regio Utrecht - Den Bosch

 • Salestrajecten begeleiden en opvolgen van A tot Z.

 • Hard- en softwaredemonstraties geven op locatie en beurzen bijwonen.

Waar ga je werken? 

Je komt te werken in ons salesteam, bestaande uit acht collega’s die commercieel actief zijn in heel Nederland. Prowise wil collectief commerciële doelstellingen behalen en vereist daarom geen persoonlijke verkooptargets. We werken volgens het principe ‘feet on the street’, dit houdt in dat je op locatie onze hardware en software op een professionele manier gaat presenteren. Dit met als doel om de educatieve vertaling van onze producten en dienstverlening naar het onderwijs visueel te maken. Ons hoofdkantoor ligt in Budel, elke week ben je een dag op de hoofdvestiging voor een interactieve sales-meeting met jouw collega’s.

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Wat vragen wij? 

 • Enkele jaren commerciële werkervaring. 

 • Affiniteit met de educatieve branche (scholen en instellingen).

 • Hbo werk- en denkniveau.

 • Technische kennis op het gebied van hardware en software is een grote pré.

 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 • Het vermogen om binnen het onderwijs de vertaalslag te kunnen maken van onze totaaloplossing naar de dagelijkse praktijk.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.