Sales Manager Nederland

Solliciteer nu

Sales Manager Nederland

FULLTIME • BUDEL 

Als Sales Manager ben jij de leider van ons Sales team. Dit energieke en enthousiaste team richt zich voornamelijk op het relatiebeheer van onze klanten in Nederland (scholen en schoolbesturen). Onze relatiemanagers zorgen voor het gehele verkoopproces van onze producten. Naast de dagelijkse aansturing en coaching van het team, ga je kritisch kijken naar de actuele processen. Met jouw sales ervaring ga je het Sales team zo optimaal mogelijk laten presteren met als belangrijkste speerpunten: groei, relatiemanagement, klanttevredenheid en verbinding.

Interesse? Reageer snel!

Wat ga je doen? 

 • Bereiken van groei en het behalen van verkoopdoelstellingen door het succesvol managen van het salesteam

 • Ontwerpen en implementeren van een sales strategie, dat resulteert in uitbreiden van het klantenbestand van Prowise

 • Bespreken en monitoren van de individuele en teamprestaties, in werkoverleggen en individuele gesprekken met de medewerkers

 • Het opbouwen en bevorderen van sterke, langdurige klantrelaties door met hen samen te werken en in te spelen op hun behoeften

 • Identificeren van opkomende (nieuwe) markten en marktverschuivingen en tegelijkertijd volledig op de hoogte zijn van nieuwe oplossingen en de status van de concurrentie

Waar ga je werken? 

Het Sales team bestaat uit 8 Education Advisors, dit zijn onze relatiemanagers. Samen met de Chief Sales Officer ben je verantwoordelijk om onder andere een strategische lange termijnvisie voor de afdeling te ontwikkelen. Alles staat in het teken van professionalisering van het sales team; je ondersteunt het team, zodat zij zich kunnen richten op een proactieve benadering van het netwerk van eindklanten en prospects.
Je zorgt voor de verbinding in het team en je onderhoudt contacten met directie, management en collega's van met name andere afdelingen die gericht zijn op het bijsturen van de werkprocessen, productontwikkeling en beleidsvaststelling.

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Wat vragen wij? 

 • Een afgeronde HBO-opleiding, in een onderwijs of commerciële richting

 • Werkervaring op het gebied van onderwijs is een zeer grote pré

 • Minimaal drie tot vijf jaar leidinggevende ervaring in het onderwijs of op salesgebied

 • Sterk commercieel inzicht

 • Goede communicatieve vaardigheden: Aantoonbaar vermogen om op alle niveaus van de organisatie effectief te communiceren en te presenteren

 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, gesproken en geschreven.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.