Tenderdesk Specialist

Solliciteer nu

Tenderdesk Specialist

FULLTIME • BUDEL 

"Tender Topper gezocht: Word een Spelbepaler bij Prowise!"

Ben jij een gepassioneerde expert in het dynamische domein van (internationale) aanbestedingen? Bij Prowise krijg je de kans om je vaardigheden te laten schitteren en écht het verschil te maken. Als Tender Specialist ben jij de motor achter ons succesvolle offerteproces. Maar jouw rol gaat verder dan alleen het indienen van offertes - je bent de architect van op maat gemaakte teksten die perfect inspelen op de behoeften van onze klanten.

Wij horen graag van je!

Wat ga je doen? 

  • Jij coördineert het gehele offerteproces, waarbij je niet alleen strakke deadlines bewaakt, maar ook garant staat voor een foutloze levering van de offerte.

  • Je schrijft dagdagelijks maatwerk teksten op basis van de klantbehoefte.

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze Sales-afdeling en klanten, en fungeert als de hoeder van ons tenderproces.

  • Jouw bijdrage aan verbetertrajecten en optimalisatie van processen is van onschatbare waarde en vormt de ruggengraat van onze groei.

Waar ga je werken? 

Als onderdeel van ons dynamisch Tenderteam werk je zij aan zij met diverse afdelingen binnen Prowise, waarbij je actief de kansen in de aanbestedingsmarkt benut. Jouw rol is cruciaal in het realiseren van onze visie om leren toegankelijker, effectiever en leuker te maken door middel van innovatieve digitale leeroplossingen.

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 

Wat vragen wij? 

  • Heb jij een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in een bedrijfskundige, juridische of commerciële richting?

  • Beschik je over ervaring met (Europese) tendertrajecten?

  • Is plannen en organiseren jouw tweede natuur waarbij je effectief doelen en prioriteiten kan bepalen? Dan ben jij precies wie wij zoeken!

  • Een sterke commerciële drive en uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Engels als Nederlands zijn essentieel. Beheersing van de Duitse taal is een grote pré.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.