Werkvoorbereider Planning & Control

Solliciteer nu

Werkvoorbereider Planning & Control

FULLTIME • BUDEL 

Wij zijn op zoek naar een proactieve gemotiveerde Werkvoorbereider Planning & Control om ons team te versterken. Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het efficiënt plannen en organiseren van werkzaamheden en het beheren van materialen. Je speelt een allround rol in het team. 
Wil jij een belangrijk onderdeel zijn van onze mooie organisatie? Reageer dan snel.


Wat ga je doen? 

  • Opstellen van gedetailleerde werkplanningen. Het toewijzen van personeel, materiaal en apparatuur, aan leveringen en projecten.

  • Zorgen voor een adequaat voorraadbeheer van materialen en benodigdheden. Garanderen van een vlotte voortgang van het werk zonder vertraging.
  • Zorgen dat alle werkzaamheden voldoen aan geldende veiligheidsvoorschriften en regelgeving.
  • Fungeren als schakel tussen verschillende belanghebbenden, denk aan bijvoorbeeld voormannen, collega’s van de Inside Sales afdeling en andere afdelingen.
  • Zorgen voor open en effectieve communicatie binnen het team en met externe partijen.


Waar ga je werken? 

Het team werkt in een dynamische omgeving en bestaat nu uit 3 collega’s; samen zijn ze allerhande taken bezig. Denk daarbij aan naast het plannen van de installaties ook aan het boeken van hotels, het afroepen van containers en het bellen van klanten voor de bevestiging van de gemaakte installatie afspraken. We werken met een CRM systeem. Als Werkvoorbereider zul je als back-up fungeren voor jouw collega’s op de afdeling. Naast het harde werken is er zeker ook tijd voor een grap tussendoor. De werkomgeving bevindt zich in een kantoortuin, die bestaat uit 4 afdelingen, dus goed om te weten dat je naast jouw directe collega’s nog met meer collega's op de werkvloer werkt.

Prowise is een toonaangevend wereldwijd actief bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelfontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 500.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van oplossingen van Prowise. 


Wat vragen wij? 

  • Een technische achtergrond of opleiding in de relevante sector (bijvoorbeeld bouwkunde, werktuigbouwkunde, elektrotechniek). Kennis van bouw- en technische normen en voorschriften is een pré.
  • Uitstekende organisatorische en planningsvaardigheden, je moet vooruit kunnen denken.
  • Sterke communicatieve vaardigheden, je staat de klant netjes te woord.
  • Probleemoplossend vermogen en het vermogen om snel beslissingen te nemen.
  • Je bent een teamspeler en flexibel om te kunnen omgaan met veranderende omstandigheden.

Wat bieden wij? 

Naast een goed basissalaris bieden wij attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, een winstregeling en reiskostenvergoeding binnen een ongelooflijk snelgroeiende en dynamische organisatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk, sterker nog dit stimuleren wij door alle medewerkers een riant persoonlijk opleidingsbudget te bieden. Prowise staat garant voor een goede werksfeer en met maar liefst 30 vakantiedagen op jaarbasis is er ook tijd voor voldoende ontspanning.

Prowise zorgt ervoor dat je terechtkomt in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie. Op kantoor drinken we heerlijke Nespresso of een van de vele soorten thee en er staat altijd een fruitmand in de pantry.

Zo kun je reageren 

Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties - ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit.

We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteren doe je door je cv te uploaden via onderstaande knop.

Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie.
Voor vragen kun je bellen naar +31 495 497110 of mailen naar recruitment@prowise.com.